top of page

Het complete verhaal

Het beste in zicht

Mijn naam is Bart en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam als gediplomeerd vakbekwaam opticien. Naast gediplomeerd opticien ben ik ook gediplomeerd lenzenspecialist en heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan om eventuele oogproblemen te detecteren en door te verwijzen richting een huisarts.
 
Een van de redenen voor mij om te kiezen voor het vak opticien is de passie die ik heb voor de anatomie en de werking van het oog. Daarnaast ben ik een sociaal persoon en vind ik het goede persoonlijke contact tussen de opticien en zijn klant niet alleen belangrijk maar ook erg wenselijk. Het doormeten van je ogen is iets wat vakkundig en met de nodige precisie uitgevoerd moet worden. Vertrouwen in het resultaat na deze oogmeting begint met het vertrouwen in de opticien!
 
Al een aantal jaren merk ik dat er behoefte is aan hoogwaardige oog zorg aan huis of op locatie waarbij flexibiliteit, kwaliteit en goede service centraal staan. De behoefte komt vanuit degene die, om welke redenen dan ook, niet in staat is om een reguliere opticien te bezoeken. Maar ook voor degenen die het als een gemak ervaren dat de opticien op afspraak bij hen thuiskomt.
 
Blijft thuis, Groen Optiek komt naar u toe.

Eye Test Glasses
bottom of page