top of page

Het aanbod glazen:

Hier vindt u een overzicht van de glazen die wij aanbieden. Er zijn verschillende soorten en maten brillenglazen. Wij helpen u graag om de beste keuze te maken voor uw nieuwe bril.

Enkelvoudige glazen (vanaf €219,- per paar)

Deze glazen worden gebruikt voor veraf of nabij. Deze glazen worden in verschillende diktes, afhankelijk van de sterkte en type glas, en verschillende kwaliteiten geleverd.

Multifocale glazen (vanaf €399,- per paar)

Deze glazen kent men misschien ook onder de naam varifocusglazen of variluxglazen. Het principe is dat er meerdere sterktes in het glas zitten zodat men er mee veraf kan kijken, maar er ook mee kan lezen. Ook kunt u op de ''tussen'' afstanden goed zien. 

De zones voor verschillende zichtafstanden raken met elkaar vermengd. Hierdoor is het mogelijk elk detail helder te zien, zowel van dichtbij als veraf, zonder dat het beeld verspringt. De gewenningsperiode kan zo’n drie weken duren. Gewenning is voor sommige mensen lastiger wanneer de verschillen tussen het nabije en verre bereik groot zijn.

Bifocale glazen (vanaf €489,- per paar)

Dit zijn glazen waar u goed veraf mee kan zien, maar ook mee kan lezen. Dit zijn de glazen met een zichtbaar vakje onderin het glas. Men vindt dit vaak wat ouderwetser en men kan niet goed zien op de ''tussen'' afstanden. Dit glas een groot succes als men niet kan wennen aan de multifocale glazen.

Draagt u al meerdere jaren een bril met bifocale glazen? Dan is de kans erg groot dat u niet kan wennen aan een multifocaal glas. De bifocale glazen zijn dan een uitkomst!

Zonneglazen (vanaf 99,- per paar)

Uv-stralen zijn schadelijk voor de mens, dus ook voor uw ogen. Een goede zonnebril is daarom heel belangrijk.

Een mooie zonnebril op sterkte is er in veel varianten. Een groot voordeel van een zonnebril op sterkte is dat u hiermee net zo goed ziet als met uw eigen bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd zijn of juist in kleur verlopend zijn? Wilt u een speciale coating, of zoekt u polariserende of trendy spiegelglazen. De keuze is groot.

Alle glazen worden geleverd met een ontspiegelings- en kraswerendelaag m.u.v. de zonneglazen.

bottom of page